Bloei Blog

donderdag 11 april 2019

Hoera, je bent zwanger! Om dit te vieren ontvang je een cadeau van Bloei massage

Boek een zwangerschapsmassage en ontvang een flesje (100 ml) met natuurlijke olie cadeau. Deze olie is uitermate geschikt als huidverzorging voor je buik én babymassage. Veel zwangeren krijgen een droge huid tijdens de zwangerschap. Deze olie helpt je huid in conditie te houden. Het insmeren van je buik is tegelijk een genietmomentje voor jou en je baby. Geniet van je zwangerschap!… Lees verder ›


donderdag 18 oktober 2018

Nieuw: in 2019 ook op zaterdag

Goed nieuws! Vanaf januari 2019 kun je de babycursussen ook op zaterdagochtend volgen. Voor sommigen beter te combineren met werk en gezin. Op zaterdag kun je kiezen uit onderstaande twee locaties in de regio: Aalsmeer in De Oude Veiling, cursus Babypret en Babymassage Hoofddorp in het Geboortecentrum (3x per jaar), cursus Babypret Geef je hier op.


woensdag 31 januari 2018

Vier de liefde met een massage en Aleppo Soap!

Verwen je ‘Valentine’ met een cadeaubon om heerlijk te ontspannen. Nu tijdelijk een 60 minuten durende massage voor de prijs van 50 minuten. Ook ontvang je een zeephart cadeau. Deze Aleppo Soap is van hoge kwaliteit, reinigt en voedt de huid en is geschikt voor alle huidtypen. Normaal € 69,- nu € 49,-. Deze actie loopt tot en met 14… Lees verder ›


woensdag 29 november 2017

Babypret ook bij Geboortecentrum PUUR in Hoofddorp

De cursus Babypret wordt in 2018 uitgebreid en kan vanaf 18 januari ook gevolgd worden in Hoofddorp bij het Geboortecentrum PUUR. Iedere donderdag kunnen mama’s en baby’s daar terecht van 9.15 tot 10.15 uur. Meer info over Babypret. Geef je hier op voor deze leuke groepscursus!


vrijdag 8 september 2017

Fit Fun Feestweek actie bij Bloei massage

Iedereen die deze week een afspraak maakt bij Bloei massage, of zich opgeeft voor een babycursus bij Bloei massage, ontvangt € 5,- korting. Waarom? Omdat het feestweek is in Aalsmeer. Vanzelfsprekend kan de massage later ingepland en de cursus later gevolgd worden. En je hoeft ook niet in Aalsmeer te wonen. Dus Boek en Bloei, geldig tot en met 10 september 2017.