boekmassage-icon

Zwangerschapsmassage

Hoera, je bent zwanger! Gefeliciteerd.

De komende negen maanden staat je lichaam in het teken van het gezond laten groeien van je baby! Het is een spannende en vaak drukke tijd. Wees dus extra lief voor jezelf en plan een zwangerschapsmassage bij Bloei massage.

Waarom een zwangerschapsmassage?

Behalve dat een zwangerschap heel bijzonder is, gebeurt er ook heel veel met je lichaam. Onder invloed van hormonen worden je gewrichten losser en soepeler om ruimte te maken voor je kind en om je voor te bereiden op de bevalling. Hormonale veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe bent. Soms krijg je last van lichamelijke klachten zoals pijn in je rug of je bekken, onrustige benen, en slecht slapen. Of misschien voel jij je op en top en ben je gewoon toe aan wat extra ontspanning. Een zwangerschapsmassage van Bloei massage zorgt voor totale ontspanning voor lichaam en geeft. Even helemaal relaxen is daarnaast gezond voor jou en je baby!

Hoe werkt het?

Voorafgaand krijg je een intake bestaande uit enkele vragen om een beeld te krijgen van je gezondheid. Vervolgens krijg je een ontspanningsmassage waarbij je fijn op je buik kunt liggen door een speciale massagetafel met buikuitsparing.

Voor wie?

Voor zwangere vrouwen tot en met het einde van de zwangerschap. Ik masseer niet tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap.

Waarom bij Bloei massage? Alle voordelen op een rijtje:

  • Gediplomeerd zwangerschapsmasseur
  • Gebruik van 100% natuurlijke olie
  • Tafel met buikuitsparing zodat je comfortabel op je buik kunt liggen
  • Praktijkruimte is op de begane grond, geen trappen
  • Gratis parkeren
  • Welkomstcadeau t.w.v. minimaal € 99,- (!)
  • Beweegtips en inspiratie speciaal voor zwangeren om energiek te blijven

Wanneer?

Bloei massage is alle werkdagen open en twee avonden. Bekijk de openingstijden.

Kosten en boeken?

De zwangerschapsmassage kost € 59,- voor een behandeling van 60 minuten.
Bij het boeken van deze massage ontvang je o.a. Bloei bonnen met een totale waarde van minimaal € 100,- aangeboden door lokale ondernemers die je extra in het zonnetje willen zetten.

Klik hier voor het boeken van een zwangerschapsmassage.

Heb je nog vragen? Kijk dan bij FAQ. Of stel je vraag via het contactformulier.