boekmassage-icon

Sportmassage

Topfit! Om alles eruit te kunnen halen wat erin zit.

Het is vaak heerlijk om (weer) flink te kunnen bewegen en sporten. Even een moment voor jezelf en inspanning is goed voor je lijf! Datzelfde geldt ook voor een massage! Sportmassage is dé manier om je lichaam (spieren) in een goede conditie te houden. De doorbloeding wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd met als doel om de spieren te laten ontspannen en dat bevordert het herstel.

Waarom een sportmassage?

Heb je last van spieren, dan kan sportmassage uitkomst bieden. Door onder andere vermoeidheid, stress, spanning en een verkeerde houding kunnen spieren overbelast raken waardoor er klachten kunnen ontstaan. Sportmassage kan hiervoor een goede oplossing zijn. De behandeling is geschikt voor diverse doeleinden: preventief, klachtgericht, herstellend van een blessure, of voor pure ontspanning.

Hoe werkt het?

Voorafgaand krijg je een intake bestaande uit enkele vragen om een beeld te krijgen van je gezondheid. Bij klachten vindt veelal inspectie van het lichaam plaats waarbij gekeken wordt naar de stand van je lichaam. Vaak wordt een deel van je lichaam gemasseerd, onderlichaam of bovenlichaam. De sportmassage voelt stevig aan. En ontspannend, dat is mede afhankelijk van de conditie van je lichaam. Er wordt meer op de spieren gewerkt en sommige gebieden worden extra geprikkeld.

Soms wordt een behandeling ondersteund met tape. Soms verwijs ik door naar een therapeut bijvoorbeeld als er sprake is van structurele klachten die niet direct aan het sporten te linken zijn, of waarvan de oorzaak niet alleen in de spieren te vinden is. Afhankelijk van de klacht verwijs ik je bijvoorbeeld door naar een sport-, bekkenfysiotherapeut of manueel therapeut.

Voor wie?

Voor alle vrouwen die meer van een stevige massage houden. Met of zonder klachten.

Waarom bij Bloei massage? Alle voordelen op een rijtje:

  • erkend NGS sportmasseur/sportverzorger
  • gespecialiseerd in blessurepreventie specifiek klachten rondom hardlopen en bekkenpijn
  • gratis parkeren

Wanneer?

Bloei massage is alle werkdagen open en drie avonden. Bekijk hier de openingstijden.

Kosten en boeken?

De sportmassage kost € 29,- voor een behandeling van 30 minuten. En  € 59,- voor een behandeling van 60 minuten.

Klik hier voor het boeken van deze behandeling.

Heb je nog vragen? Kijk dan bij FAQ. Of stel je vraag via het contactformulier.