boekmassage-icon

Sportmassage

Gezonde oppepper voor lichaam en geest

Een sportmassage eventueel in combinatie met bindweefselmassage en myosfasciale triggerpoint therapie is dé manier om je lichaam in goede conditie te houden. De doorbloeding wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Spieren en bindweefsel worden los gemaakt en ontspannen. De behandeling is intens en een gezonde oppepper voor je lijf voor sporters en niet-sporters.

Waarom een sportmassage?

Heb je last van spieren, dan kan deze massage uitkomst bieden. Door onder andere vermoeidheid, stress, spanning en een verkeerde houding kunnen spieren overbelast raken waardoor er klachten kunnen ontstaan. Sportmassage kan hiervoor een goede oplossing zijn. De behandeling is geschikt voor diverse doeleinden: preventief, klachtgericht, herstellend van een blessure, of voor pure ontspanning.

Hoe werkt het?

Voorafgaand krijg je een korte intake bestaande uit enkele vragen om een beeld te krijgen van je gezondheid. Bij klachten vindt veelal inspectie van het lichaam plaats. De sportmassage voelt stevig aan. En ontspannend, dat is mede afhankelijk van de conditie van je lichaam. Er wordt meer op de spieren gewerkt en sommige gebieden worden extra geprikkeld.

Vaak wordt een behandeling ondersteund met bindweefselmassage. Soms verwijs ik door naar een therapeut. Afhankelijk van de klacht verwijs ik je bijvoorbeeld door naar een sport-, bekkenfysiotherapeut of manueel therapeut.

Voor wie?

Voor alle vrouwen die meer van een stevige massage houden. Met of zonder klachten.

Waarom bij Bloei massage? Alle voordelen op een rijtje:

  • erkend NGS sportmasseur/blessurepreventie
  • gebruik van aanvullende technieken: bindweefsel en triggerpoints
  • intensiteit van de massage gaat altijd in overleg met cliënt
  • specialisme: klachten rondom hardlopen en bekken
  • gratis parkeren

Wanneer?

Bloei massage is open overdag, avond en weekend. Bekijk hier de openingstijden.

Kosten en boeken?

De sportmassage kost € 67,- voor een behandeling van 60 minuten.

Klik hier voor het boeken van deze behandeling.

Heb je nog vragen? Kijk dan bij FAQ. Of stel je vraag via het contactformulier.