boekmassage-icon

Werkwijze massage bij klachten

  1. Voor aanvang van een eerste behandeling ontvang je per email altijd een bevestiging van de afspraak en een intakeformulier (anamnese formulier). Deze laatste dien je vooraf in te vullen en per email te retour te sturen.
  2. Bedenk vooraf of er nog andere belangrijke dingen zijn die de masseur moet weten om de behandeling een zo goed mogelijk resultaat te kunnen geven. Indien je informatie achterhoudt over eventuele ziektes, blessures en dergelijke dan kun je Bloei massage niet verantwoordelijk stellen voor de resultaten of gevolgen tijdens of na de massage.
  3. Bedenk vooraf ook wat je uiteindelijke doel is van de massage. Tijdens het doornemen van het intakeformulier wordt hiernaar gevraagd.
  4. Na het doorspreken van het intakeformulier vindt de inspectie plaats. Hierbij word je gevraagd om je te ontkleden (met behoud van je ondergoed en bh). Tijdens de inspectie wordt gekeken naar stand van voeten, enkel, benen, aanwezigheid van littekens, scheefstand bekken, bewegelijkheid wervelkolom en SI gewricht, stand van schouders, e.d.
  5. Na de inspectie zal er een behandelplan met u doorgenomen worden.
  6. Voor elke volgende behandeling wordt besproken hoe de vorige behandeling is ervaren en of er nog bijzonderheden en/of wensen zijn.
  7. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de masseur besluiten de behandeling te staken en u door te verwijzen naar een arts of fysiotherapeut. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra uw behandelend arts hierin toestemt (indien gewenst kan de masseur contact opnemen met de behandelaar voor overleg).