boekmassage-icon

Baby feelgood

Partnerworkshop

Tijdens deze superleuke partnerworkshop draait het om jullie toekomstige baby. Hoe leuk is het om daar nu alvast iets meer over te weten? Tijdens Baby feelgood gaat het om de ontwikkeling van jullie kleintje vanaf de geboorte tot drie maanden en je weet na afloop waar baby’s van ontspannen. En dat is fijn want blije baby is blije ouder. Vanzelfsprekend komen er ook zachte massagetechnieken aan bod speciaal voor de allerkleinsten en beweegtips voor je baby.

Tip: Heb je interesse in deze workshop en wil je direct profiteren van extra voordelen?
Bestel dan de Bloei Mama Cadeaubon t.w.v. € 59,-. Hierbij ontvang je nl. gratis leuke cadeautjes en kortingen t.w.v. minimaal € 99,- te besteden bij lokale ondernemers in en om Aalsmeer. Daarnaast profiteer je van beweegtips om energiek te blijven. Verzilver de cadeaubon wanneer het je uitkomt en geniet van een massage of babycursus naar keuze.

Waarom?

Over het algemeen krijg je veel informatie over de zwangerschap en bevalling en veel minder over de baby. Deze workshop gaat in op de baby en is heel praktisch. Voor een goede start samen!

Wat houdt het in?

De workshop duurt een uur. Er komen massagetechnieken voor de allerkleinsten aan bod tot lichaamstaal van baby’s. En van de ontwikkeling tijdens 0-3 maanden tot beweegtips voor deze pasgeborenen. Extra aandacht wordt besteedt aan zaken waar baby’s lekker van in hun vel zitten.

Voor wie?

Alle hoogzwangere vrouwen en hun partner. De workshop kan het beste gevolgd worden in de laatste maand van je zwangerschap.

Waarom bij Bloei massage? Alle voordelen op een rijtje:

  • Leuke partnercursus en tegelijk een goede voorbereiding voor een fijne start samen met je baby
  • Wetenschappelijke inzichten, technieken en praktische tips voor 0-3 maanden van je baby
  • Technieken bij klachten als darmkrampjes
  • Persoonlijke aandacht met een praktische hand-out voor thuis
  • Gratis parkeren

Wanneer?

De workshop volg je samen met je partner of individueel en kunnen we daarom plannen op het moment dat het je/jullie schikt.
Deze workshop kun je volgen vanaf 6 januari a.s.

Kosten en inschrijven?

De parnterworkshop kost € 59,-. Klik hier om je aan te melden.

Heb je nog vragen? Kijk dan bij FAQ. Of ga naar het contactformulier.