boekmassage-icon

Babyproof

Workshop voor zwangeren

Nog even wachten en dan is het zover en heb je een baby op de wereld gezet! Heel bijzonder en spannend, helemaal als je voor het eerst mama wordt, dan is veel nieuw. Zwangeren krijgen vaak veel informatie over de zwangerschap en de bevalling. Deze workshop gaat juist over de eerste weken na de bevalling. Prettig nu het aantal uren kraamhulp beperkt is. Babyproof geeft een voorproefje en is een leerzame én leuke workshop waar je veel aan hebt direct na de geboorte van de baby!

Waarom?

Ten eerste blijkt uit onderzoek dat, als de baby er eenmaal is, ruim 70% van de ouders juist meer informatie hadden willen krijgen tijdens de zwangerschap over de eerste tijd met hun baby (Nederlands Jeugdinstituut, 2014).

Ten tweede is het vaak prettig als bepaalde zaken je persoonlijk worden uitgelegd en daarnaast ga je zelf aan de slag en krijg je de mogelijkheid vragen te stellen. Deze combinatie bespaart veel tijd en energie in vergelijking met wanneer je het zelf uitzoekt.

Wat houdt het in?

De workshop duurt een uur. Is een combinatie van theorie, technieken en tips waarbij alles in het teken staat van ‘een relaxte baby’ want blije baby = blije mama en papa. Vaste onderwerpen worden gecombineerd met ‘vrije’ onderwerpen waaruit je zelf kunt kiezen. Onderwerpen zijn onder andere technieken bij darmkrampjes, lichaamstaal van je baby. Dunstan babytaal, badje, slaap-, draag- en beweegtips.

Voor wie?

Alle zwangere vrouwen. Ook de partner is welkom. De workshop kan het beste gevolgd worden tussen de 35e en 37e week van de zwangerschap.

Waarom bij Bloei massage? Alle voordelen op een rijtje:

  • Praktische voorbereiding gericht op een goede start samen met je baby na de geboorte
  • Inzichten, technieken en tips waar je direct van profiteert onder andere de lichaamstaal van je baby
  • Technieken voor bepaalde klachten bijvoorbeeld bij darmkrampjes
  • Persoonlijke aandacht met een inspirerend ebook voor thuis
  • Gratis parkeren

Wanneer?

De workshop is individueel en plannen we daarom in wanneer je wilt. Het is mogelijk Babyproof te combineren met een zwangerschapsmassage.

Kosten en inschrijven?

De workshop kost € 59,-. Klik hier om je aan te melden.

Heb je nog vragen? Kijk dan bij FAQ. Of ga naar het contactformulier.