boekmassage-icon

Babyproof

Workshop voor zwangeren

Nog even wachten en dan is het zover en heb je een baby op de wereld gezet! Heel bijzonder en spannend, helemaal als je voor het eerst mama wordt, dan is veel nieuw. Wellicht heb je veel informatie over de zwangerschap en de bevalling. Deze workshop geeft juist onmisbare informatie over jullie baby! De nadruk ligt op de eerste drie maanden van je kindje. Dan komt er veel op je/jullie af en die periode kan pittig zijn. Naast veel tips leer je een massagetechnieken speciaal voor je pasgeboren baby. Babyproof is een boeiende workshop waar je direct van profiteert na de geboorte van je baby!

Waarom?

Ten eerste blijkt uit onderzoek dat, als de baby er eenmaal is, ruim 70% van de ouders juist meer informatie hadden willen krijgen tijdens de zwangerschap over de eerste tijd met hun baby (Nederlands Jeugdinstituut, 2014).

Ten tweede is het vaak prettig als bepaalde zaken je persoonlijk worden uitgelegd en daarnaast ga je zelf aan de slag en krijg je de mogelijkheid vragen te stellen. Deze combinatie bespaart veel tijd en energie in vergelijking met wanneer je het zelf uitzoekt.

Wat houdt het in?

De workshop duurt een uur. Is een combinatie van theorie, technieken en tips waarbij je baby centraal staat. Onderwerpen zijn onder andere de lichamelijke ontwikkeling (waaronder darmkrampjes), motorische ontwikkeling, hechting, slaaptips, lichaamstaal van je baby en massagetechnieken voor de allerkleinste baby’s (omdat aanraken is een primaire levensbehoefte van je baby is).

Voor wie?

Alle zwangere vrouwen. Ook je partner is welkom. De workshop kan het beste gevolgd worden tussen de 33e en 37e week van de zwangerschap.

Waarom bij Bloei massage? Alle voordelen op een rijtje:

  • Praktische voorbereiding gericht op een goede start samen met je baby na de geboorte
  • Inzichten, technieken en tips waar je direct van profiteert onder andere de lichaamstaal van je baby
  • Technieken voor bepaalde klachten bijvoorbeeld bij darmkrampjes
  • Persoonlijke aandacht met een praktische hand-out voor thuis
  • Gratis parkeren

Wanneer?

De workshop is individueel en plannen we daarom in wanneer je wilt. Het is mogelijk Babyproof te combineren met een zwangerschapsmassage.

Kosten en inschrijven?

De workshop kost € 59,-. Klik hier om je aan te melden.

Heb je nog vragen? Kijk dan bij FAQ. Of ga naar het contactformulier.