boekmassage-icon

Baby workshop

Baby feelgood

Ben je in het derde trimester van je zwangerschap? Bezoek dan deze leuke Baby workshop. Naast tips en trucs voor een relaxte baby krijg je inspiratie voor babyspelletjes voor fijne genietmomentjes samen.

De workshop richt zich op baby’s tot drie maanden omdat die periode best pittig kan zijn. De inhoud is volledig gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek met een vertaling naar de praktijk.

Je partner is ook welkom! Binnen een uur zijn jullie goed voorbereid op de komst van jullie baby.

Waarom deze workshop?

  • Om baby (en jou) een bloeiende start te geven.
  • Met simpele, effectieve tools kun je een baby een veilig en vertrouwd gevoel geven. Dat zorgt ervoor dat de baby kan ontspannen en dat is weer heel belangrijk voor een gezonde ontwikkeling!
  • Er is veel aanbod gericht op de zwangerschap en bevalling, maar niet op de baby. Persoonlijk mistte ik deze informatie toen mijn kinderen net waren geboren. Daarom deze workshop zodat jij en je partner tijd overhouden voor andere leuke dingen!
  • Uit onderzoek blijkt dat baby’s die veel lichaamscontact krijgen, fysiek beter groeien en minder huilen. Het stimuleert hun hersenontwikkeling en bevordert hun band met papa en mama.

Wat houdt het in?

De workshop duurt een uur en daarin krijg je inzicht in allerlei technieken waar baby’s blij van worden en hen een veilig en vertrouwd gevoel geeft. Verder komt de ontwikkeling van baby’s tijdens de eerste drie maanden aan bod, babyspelletjes en een babyquiz! Na afloop ontvang je een reader voor thuis.

Voor wie?

Alle zwangere vrouwen.  Je mag je partner meenemen of een (zwangere) vriendin.

Waarom bij Bloei massage? Alle voordelen op een rijtje:

  • Leuke en nuttige voorbereiding op de komst van de baby
  • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten én praktisch
  • Bespaart veel tijd met handige reader voor thuis
  • Je kunt gratis parkeren voor de deur en geen trappen op (begane grond)

Wanneer?

De workshop kan het beste gevolgd worden in het derde trimester van de zwangerschap.

Kosten en inschrijven?

De workshop kost € 62-. Klik hier om je aan te melden.

Bij het boeken van deze workshop ontvang je gratis Bloei bonnen met een totale waarde van minimaal € 99,- aangeboden door lokale ondernemers die je extra in het zonnetje willen zetten.

Heb je nog vragen? Kijk dan bij FAQ. Of ga naar het contactformulier.